100 år

100 år sen jag skrev nu. inte orkat eller haft tid över jul! men julen var bra och några roliga utekvällar har man hunnit med! nu är det dan innan nyår och jag har precis vart i stan och köpt en ny nyårsklänning för den jag köpt på tradera var hemsk!!! såg ut som en bakelse typ.. blä..

nu blev det en lila tubtoppsklänning från vero moda med svarta smycken och skor till, klänningen var typ i stretchigt mjukistyg så de blir bra ;) kan jag ha den fler ggr! klänningen jag hade förra nyår har jag aldrig använt nå mer, hehe..

farfar var hemma under jul också! :) men nu ska christian ha datorn så ja kanske återkommer. ska träna hunn nu!

soon

nu är de snart här :) blir kanske stan ikväll också. vem vet ;) christian är i säffle han igen. han va så gullig imorse när han skicka godmorgonsms. älskar honom över allt annat, finns bara han för mig.

men snart kommer iaf Gaby, så får vi se vilka mer som blir!

vann en nyårsklänning på tradera. eller ja, vann och vann. betalar ju för den så :P här kommer bild;



snygg va? kommer nog bli bra ;)

kanske ska piffa till mig? nej, orkar inte. de får ta mig som jag är.. haha..

Seether - Rise above this

första musiktipset på evigheter!

Lördag

ska sätta på lite musik och städa lite :) ska blir lite mysigt.. typ. haha drar på julmusik i bott.

måste hinna med lussekatter också! får sätta igång nu.

vill verkligen åka skidor nu.

åh.

varför måste alla tankar komma nu? varför kan jag inte få lita på dig? kan du inte bara prata med mig? kan jag få höra hur det ligger till egentligen? verkar inte så.

kollar på alien nu, den är äcklig. ska nog sova i min ensamma säng. ensam. imorgon är en ny dag. kommer säkert drömma mardrömmar om äckliga slemproppar som kommer ur min mage. blä ;P konstigt att inte negern har dött än, de brukar ju dö först i såna här filmer..

imorrn ska jag städa och så kommer tjejerna hit. ska bli mys! ska försöka hina med att baka lussekatter eller pepparkakor men det tror jag att jag får skippa.

G'night!

uttråkad

japp jag har tråkigt, kolade Jennys sida och fick se denna lista.. so here it comes..

Vilken är din favorit ?

Färg: rött
Årstid: alla! varje årstid har sin charm.
Veckodag: ingen betydelse när man är i vårdyrket..
Högtid: Jul :)
Bok: Harry Potter (jag vet att jag är nörd)
Författare: Niel Strauss
Film: Detroit Rock City, American history x, Gone in 60 seconds
Animerad film: Hitta Nemo, Shrek
Tv serie: Greys anatomy, one tree hill, brothers and sisters
Låt: Hallowed be thy name
Artist: Maiden, Metallica, Guns n' roses, ozzy m.m m.m
Skådespelare: Adam Sandler, Jim Carrie
Djur: Min Chili dog ;)
Resmål: USA
Stad i sverige: Sälen (är sälen en stad?)
Transportmedel: Bil
Sport att utöva: FOTBOLL
Sport att titta på: Fotboll och bandy
Maträtt: Torsk i äggsås
Dessert: chokladdoppad frukt
Krydda: vitpeppar
Dryck utan alkohol: kolsyrat Vatten  och julmust
Dryck med alkohol: Öl
Frukt: clementiner
Grönsak: gurka
Blomma: jasmin och syrén
Plats i hemmet: På soffan
Plats på jorden: hemma
Tidning: modetidning
Kvällstidning: Aftonbladet
Klädstil: blandat men mest mjukis
Klädesplagg: Min Guns n' Roseströja
Ljud: Min musik
Godis: Choklad och lakrits
Pryl: mobilen
Hus eller lägenhet: lägenhet
Skor: allt från sneakers till pumps
Drink: En suris
Glass: cornetto citron
Person i din närhet: Christian och mamma :)

Om du blir utmanad att svara på Favoritlistan ska du kopiera den här texten och all text ovanför och byta ut svaren mot dina egna, sen ska du också lägga till en sista fråga längst ned på listan innan du utmanar någon annan. Då kommer listan hela tiden växa!

jag utmanar alla som läser detta ;) HA!

kräkis?

har jag fått vinterkräksjukan? känns så. mår illa, är helt matt, blir andfådd när jag går i trappen. och jag ska jobba imorrn :O känner jag mig inte bättre till möran så blir det nog inget jobb för sara. vill ju inte smitta pensionärerna, lite onödigt kanske. min kropp kanske skulle få för sig att bli frisk nån gång? igår blev jag helt tät i näsan igen och kunde inte prata. idag är rösten lite bättre men näsan sämre + spysjukansymptomen. sen känns mitt huvud som det ska sprängas och så hör jag inget :S usch, tur att det finns glass och film. ska lägga mig och tycka synd om mig själv. ladda ner nån säsong av nån serie och kolla igenom. "dirty sexy money" kanske? eller gilmore girls :) får tänka på de.

nu ska jag vrida igen persiennerna och släcka ljuset och sätta på tv:n. sen ska jag vänta på att christian kommer hem så att någon mer än jag själv ska tycka synd o mig. HAHA, han kommer bara reta mig han istället :D men men, bättre de än att bli sjåpad med. är iaf klar med julklapparna :) en ljuspunkt i tillvaron! jag har inte råd att vara sjuk. har jag inte läs nånstans att daimglass och glassandwich botar förkylning och spysjuka? det tror jag banne mig!

hejdå vänner

opigg

gårdagen var mycket rolig. idag har det varit mindre kul! fyfan va bakis ja har vart å fortfarande är. nästa gång blir det lugnare för det är fan inte värt det om jag ska ligga som en död säl dagen efter! börjar bli gammal :(

har kollat på "mysteriet på greveholm". fick julkänsla, längtar till julafton! har köpt klart julklapparna iaf. kanske ska köpa nåt mer till syrran bara..

nu ska jag lägga mig ner och smälta kebabtallriken som jag smällde i mig nyss... usch för bakfylla...

girls night out

det blir det ikväll! jobb blir först så klart men sen så drar vi igång ja och malin och kanske lina :)

blir nöjes, ska bli skitkul, var skitlängesen ja var där. rocka lite i rockbaren är sldrig fel ;)

Christian ska ut me Stefan och kompani me det blir nog inte nöjes för dom om jocke ska med för han är ju lite för liten, hihi.

nu ska jag käka lasagnette och sen blir det av till Ekgatan!

ses ikväll kanske?

Tävling



Tävling på G :) allt ni behöver göra är att gå in på Therezés blogg och följa anvisningarna. Så kanske ni kan smygfota Tomten iår ;)

TVnörd

"Brothers and sisters" är så jäkla bra. christian ska börja jobba i hagfors nån gång :( måndag-torsdag ska han vara borta i ett halvår :O:O usch hoppas han chefer ångrar sig... god natt :)

tell your children not to walk my way

MOTHER

nu idag har jag kollat på desperate housewives och greys anatomy som jag missade förra veckan. så nu är jag redo för nya avsnitt >=) nu tänkte jag diska och göra falukorv med stuvade makaroner, mums... falukorv är det bästa som finns, nästan.

klockan två ska jag vara hos tandläkaren. sen blir det städa för hela slanten! tänkte åka hem till mamma och hämta lite tomtar och sånt.

jag har blivit riktigt duktig på att blogga nu känner jag :) det är kul banne mig!

läste blondinbellas blogg häromdan och såg att hon blivit fotad av staffan på pixation. lite kul för han är ju härifrån grums, och så har han diabetes som jag, haha. gick på jättesten samt6idigt som han och han var verkligen skolans pajas. haha.. kul att nån lyckas iaf! han borde va med i Grums kommuns julkalender :P

greys anatomy är så jävla bra. det är svårt att inte ladda ner alla avsnitt som finns och kolla på i sträck! men då missar ja ju onsdagskvällarna at the zaringhouse, och de går ju inte. kul det där, kvittar om mick ellr sofia är hemma, ma kan bara gå in ändå å ta sig en smörgås å sitta å töla med pappa å mamma zaring/stolpe. hur kul? peter är ju min tränare också, riktigt najs :)

gud de blev längre än jkag trodde.. dags att sätta igång!

System of a down - violent pornografy

lazy

det är jag. christian skäller på mig för att jag inte städar. jag vet, dumma sara. ska städa imorrn, jag lovar. dammsuga och torka å hela köret :) så han blir nöjd med mig hihi.

idag har jag fått nån mokagäng inkopplad i magen. måste vara duktig och skriva vad jag äter å hela dreten nu. jobbigt.. men det är bara fram till fredag...

har hälsat på farfar idag, inte mycket att säga om det.

har också tränat styrketräning (eller ja, knappt) sen sprang ja en runda :) nu ska jag hoppa i duscken med en duschpåse runt halsen som jag ska ha min mojäng i... kul.. inte...

good night.

vilodagen...

blev ingen vilodag för mig! har jobbat dubbeltur idag, fast det har vart roligt :) inte nåt som vart stresigt eller körigt bara lugnt å gött precis som en söndag ska va. direkt efter första turen åkte jag in till stan med min chili och tränade lite. han är så duktig! är så stolt över han! nästa vecka ska nog mamma med och kolla, så hon får bevis på att han är duktig ;)

sen åkte jag hem och käkade och sen åkte jag till jobbet en timme tidigare för att hålla lilla Anna sällskap =) så trevligt så! då trivs man på jobbet om det inte gör en nåt att åka dit en timma för tidigt ;) ibland iaf.. haha..

lilla gulliga annica gav mig en tidig julklapp också. vilken ängel! jag fick "mysteriet på greveholm" och "Trolltider av henne! synd var att jag redan beställt dom :( men dom gjorde Anna glad istället :) annica fick sig en liten ask med noblesse för att hon är så go, men filippa tyckte att chokladen var goare och petade i sig halva asken, haha! men hon behöver de så skran som hon är! underbara arbetskamrater...


jag och C har kollat på Arn filmerna nu lördag-söndag. dom var riktigt bra men bäst var ju sällskapet ;) mys i soffan en hel helg, det är inte alltid de händer! ett snyggt blåöga har han också den kära sambon men det ska vi inte prata om här...

imorrn ska jag till doktorn och sätta in en apparat som mäter blodsockrret var femte minut. den ska jag ha till på fredag.. kommer ju bli väldigt bekvämt! jag som sover på magen, där den ska sitta... jaja får se hur de går. ska vara där halv nio iaf så snart blir det kudden och jag som ska pussas lite, kanske C får vara med också, vem vet..

C ya!

svag karaktär

tror ni inte att det slutade med att jag kollade på nördfilmen ändå? ska ta mig te nu för jag är jättehes. kunde inte ens prata i telefon nyss. G'night

slim susie

den ska jag ladda ner och kolla på nu, klockan är ju bara kvart i ett en fredagskväll :) jag är hungrig. kanske ska åka ut till malin på nyänga så hon kan bjuda mig på nåt gott. några fördelar ska man väl ha om man har en polare som jobbar på nyänga ;) går en nördfilm på trean nu som jag nog inte vill se. christian är på julbord han, kom hem nu älskling? :)



kolla in snyggingen längst ner till höger. yammie

Ge mig



Ja tack

ghost

vi satt och pratade på julkalendrar igår på julbordet. blev jättesugen på att se den bästa kalendern igen, "spöket på greveholm"! så jäkla  bra. försökte ladda hem den men den var på 8 gb! :O ne de har jag inte plats för. så jag funderar på att köpa den och "Trolltider" :) även fast jag inte var född när den visades så har jag sett den och den är underbar. varför är dagens julkalendrar så dåliga? är det för att man vuxit upp nu och inte tycker att alla barnprogram är lika bra nu som man tyckte då? tål att tänkas på..

"Pelle svanslös" är en mycket bra kalender också men den har syrran hemma så den kan jag åka dit och titta på :)

kalendrarna kostar 169 på cdon.com, kanske ska slå till? komma i lite julstämning ^^

sitter här med min bästa vän som alltid är mig trogen, som är helt beroende av mig och som har världens vackraste ögon. min lilla vovve, hihi. han är på besök här för att mamsen är i staden en sväng. vi ska snart gå ut en sväng och gå, leka lite i snön :)

ikväll ska jag färga håret hos mick. ska bli gött, känner mig nästan gråhårig nu.. haha..

imorrn ska jag jobba kvällen. får hoppas att förkylningen lagt sig lite iaf, imorse vaknade jag av att tungan var som sandpapper. ingen skön känsla. dessutom rinner det av näsan mitt i natten så jag får springa upp och hämta papper. blä.

nej nu ska jag ta tag i mitt liv.


julbord

nyss hemkommen från ett julbord på hotellet här i grums! mycket trevligt med alla arbetskamrater, inräknat de två som ska sluta och Gunvor som går i pension ;) vilken stjärna! har aldrig skrattat så mycket som när hon skulle sätta på Annika O en blöja!! "Nu får du gå i denna i en vecka, vad tror du hemtjänsten har för resurser egentligen?!" hahahaha..
maten var supergod och jag fick många pikar från bordskamraterna (läs Annika Olsson) om att jag hade en välfylld tallrik! tur att man har fem magar ;) eller var det fler? tycker att vi får ta ett litet party någon kväll! synd att vi inte kan vara här ;/ skulle bli så trångt.. men är vi inte så många så går det nog :) om ni är intresserade? vi kan ju spela gh och supermario med ratt ;D

har blivit förkyld igen också.. när halsen gav sig började näsan och huvudvärken. ögona rinner och jag ser allmänt risig ut.. men men inget som inte en ipren och nässpray rår på!

till möran kommer min favoritjycke hit. då ska vi gå till farmor och farfar och hälsa på! köpa med lite kaffebröd och töla lite :) blir kul! kanske ska kasta ihop lite hembakat istället? lite roligare åså går det ju så fort.. en liten kladdkaka är ju aldrig fel :)

är sugen på massa böcker också! har kollat in några idag som jag ska köpa efter jul. "Vargbröder" bland annat. läser barnböcker jag, haha.. jo och "Den oändliga historien", den har jag velat läsa länge... filmen är ju så underbar! grinar så de skvätter när hästen drunknar i leran.. ;(

har satt upp granen som jag köpte i Ullared också :) blev skitsnygg brevid min tomte! har du satt upp din än Milla?

nej nu blire nog sängen snart, kurera mig med en bok. c' ya

:O

hade visst blivit utmanad av Jenny! då får man väl svara på lite frågor :)


3 hårda klappar:

1. En snygg klocka
2. En Björn Axén volumemaster
3. One Tree Hill-boxar

3 mjuka klappar:
1. Snowboardbyxor från junkyard.se
2. Snö
3. Kramar

3 viktiga klappar:
1. Att farfar ska få vara med på jul, och mycket längre.
2. Att första julen i lägenheten blir mysig och hemtrevlig.
3. Att ha en sambo som älskar och bryr sig om en.

får väl utmana Söstra mi och Milla ;)

ullared!

nu är man hemkommen från en resa till shoppingparadiset ullared! vi var två bilar som åkte med folk från jobbet och milla! jag har haft jättekul och har hittat julklappar och massa annat bråte som jag får tränga in i nån garderob.. men det är det värt ;) trött som en gnu nu iaf, eftersom vi gick upp 4 imorse och jag körde hela vägen ner (förutom två mil) och sen från brålanda och hem. stackars annika o fick köra hela vägen både ner och hem! stackarn.. men dom körde fel på hemvägen så det var därför :P

nu ska jag nog dyka ner i sängen och sluta mina ögon och drömma om kundvagnsmaffian som regerar inne på Gekås i Ullared.
 christian spelar tvspel han, men ska nog övertala han att hoppa ner under täcket med mig snart :)

till möran blir det träning med malin och sen jobbar jag kväll 14-21 imorrn.. blir bra!

god natt

RSS 2.0