lonely

japp nu sitter jag på jobbet och väntar på resten av mina arbetskamrater som börjar halv åtta. själv började jag sju idag ;p jobbar till halv tre, sen ska nog jag och Christian åka in till stan och köpa min efterlängtade diskmaskin! =) mycket bra, mycket bra.

jag skrev ju att christian jobbade över häromdan? han kom inte hem förrän halv två på natten!!! 06.30-01.30, det är ju sjukt.

igår jobbade jag dubbeltur så de finns inte mycket att säga om den dagen. jag var faktist lite besviken över att inte Ryssland vann mot Spanien igår. Men resultatet var rättvist, måste man ju säga!

Nej nu får det faktist ta och komma någon, tråkigt att vara här ensam...

Creed - One last breath

nobody bleeds for the dancer

jaaaaru..

idag har ja inte gjort ett skit! jag var och handlade vid tolv, sen dess har jag bara suttit still typ. Christian jobbar sent idag så han har inte kommit än heller.. måste egentligen diska, men jag vill inte! men jag blir tvungen innan jag ska laga mat. ikväll blir det fläskkotletter och potatisgratäng! mmmm längtar redan. helgmat på en onsdag som sandra skulle ha sagt ;)

på fredag ska jag och Christian in till stan och shoppa grejer till lägenheten. allt stannade liksom upp när vi hade flyttat in, men nu r det dags att ta tag i grejerna igen! blir iaf två ikeahyllor (Lack) och kanske någon fin liten tavla? vem vet. sängbord skulle jag vilja ha också! och sänglampa ::)
Har börjat på en ny bok igen, Tyskungen av Camilla Läckberg. Vet att jag är lite efter men jag läser ju bara pocket nästan. Väntar på att Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes ska komma ut i pocket men det verkar dröja. funderar på att beställa Jenna Jamesons självbiografi, hehe.. Sen kanske jag får ta tag i  mig själv och börja om på Iron Maidens biografi också.. Jag tröttnade förra gången men nu ska det väl gå bättre? Vi får väl se. kommer läsa mycket böcker i sommar! kulkul!!

Rolling stones -  Paint it black ( I löööv it, som hon säger i reklamen)
Black Sabbath  - War Pigs (alltid lite tung Sabbath på min lista)
Helloween - In the middle of a heartbeat (lugn och fin låt, gråtstämning, haha)

och självklart

Iron Maiden - The Clairvoyant ( bara för att jag ska se när Steve Harris kör sitt berömda bassolo i sommar!)

feeling this

godmorgon!

min sista lediga dag idag. sen jobbar ja tre dagar! ska bli skönt också.. ha lite å göra om dagarna.. Igår åkte jag ut och cyklade lite. hamnade hos farmor där jag blev kvar i ett par timmar. sen cyklade jag vidare hem till mamsen och gjorde milkshake, blev så gott så! efter det kände jag att jag behövde gå av mig lite, så jag gick en långprommis med Chili, ner över lassehall och bronkedal så han fick bada lite. vattnet var faktist inte så kallt som jag trodde det skulle va, badade iofs bara fötterna..

när jag kom hem blev det träning och sedan att kolla på match som herrarna förlorade med 5-1.. mindre bra. när jag kom hem stekte jag falukorv och gjorde snabbmakaroner, värsta lyxmaten! sen ringde sandra och så bokade vi våran semester till Platanias, Kreta. gött att ha nåt att se fram emot när man jobbar hela sommaren! nu är det bara till att spara  pengar då. jag som ska köpa diskmaskin och allt! jaja tur att Christian är rik.

Nu ska vi se om Malin kommer och ska låna kläder! yeeeeaaahh later.

Seether - Fake it

Dagens tips dä


a little pic.


Christian på Sunny beach i somras tillsammans med en mystisk drink?

guitarmode

vackert väder.

igår var jag inne och shoppade lite. blev två tröjor, tre par byxor, en top och lite underkläder. jag och syrran var ganska trötta efter en sån heldag! sen åkte jag hem till sandra och kollade på resor, idag ska vi boka! :) blir kreta den 15:e augusti, oohh va skönt.. man måste ha nåt att se fram emot när man ska jobba hela sommaren! sen åkte jag hem och jag och christian gjorde våfflor och tittade på "What happens in Vegas", helt okej film. sen så sov vi ;)

idag när jag vaknade var klockan 20 över 10 (!) så det blev att snabbt flyga upp och trycka i mig lite frukost till insulinet. lite sent blev de men men.. nu ska jag nog ta tag i mitt liv och boka en klipptid, jag ser ut som ett skatbo i huvet..

yeahyeah, later.

Volbeat strömmar ur mina högtalare denna morgon.

the city that never sleeps

dit ska jag. karlstad! jesss.. en sväng till staden och shoppa lite med syrran. en diskmaskin ska införskaffas bland annat! mycket bra, mycket bra.. är hemma hos mamma och pappa nu och väntar på att sofia ska göra sig klar(vilket tar en evighet). är ledig nu, måndag, tisdag, onsdag. inga fel! ska se om jag får tag på lite nya böcker också, man behöver ligga inne och läsa när det är sånt här dretväder.. igår städade jag hela lägenheten. känns gött att ha de gjort! kan jag bara slappa mina resterande lediga dagar. kolla på en frän film igår också, "Juno". handla om en 16åring som blev gravid typ. ganska bra.. jaojao, nu ska vi åka! ha dä.

Led Zeppelin - Kashmir (skön låt som du nog känner igen från fotbollsEM)
Mötley Crüe - New tatto (stuck in my head)

The Dirt

idag har man bara jobbat (igen). mcket kul, haha. sitter hemma och lyssnar på def leppard och kollar ut genom fönstret på regnet. mindre kul. vilket jäkla dretväder! jaja..igår lästa jag ut min bok också, The Dirt; mötley crües självbiografi. LÄS den säger jag bara, kvittar om du gillar musiken eller inte (men det är ett plus). när man läser om allt dom vart med om känns ens eget liv som kattpiss i havet. finns mycket man vill göra som amn aldrig gör, kanske borde ta tag i det!

Ikväll ska jag nog mysa lite me limpan, hon pratade på pizza men är inge sugen :P blir nog att kolla på resa. åker iväg i augusti antagligen! blir gött dä, efter att ha jobbat hela sommaren! nej nu ska jag nog städa, som vanligt..
har bokat hotell till gbg förresten! en liten minisemester på Iron Maiden blire den 26:e juli, inga fel alls! blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser dom, blir nummer tre nu i sommar! hell yeaahh..

You pull the trigger of my, LOVE GUN

jobb, jobb

japp jobb, jobb! igår på midsommarafton jobbade jag kvällen. jag och ann satt och hoppades på att det skulle regna lite, men icke då! solen sken så glatt och retade oss där vi satt på ekgatan och hade rast. men men, när jag slutade klockan nio bar det av hem till mick, och sedan hem till robert en sväng på lite midsommarparty! Christian åkte iväg till Norge han och hälsade på karl, så jag blir ensam hela helgen! jaja sånt är livet :) ikväll ska limpan ha lite fest så ska nog dit efter jobbet. jobbar nämligen dubbeltur idag.. mindre kul! dessutom ska jag upp till möran igen. men men nästa helg blir det roligare, första helgen i skruvstadsparken med starboys! blir säkert mycke folk, får se om jag får med mig Christian dit! Nej, nu blir det kolla tv lite innan jag ska tillbaka till jobbet, har bilturen ikväll så vi kanske ses nere på grums? silverfärgad fulbil, då vet du att det är jag. CIAO

Black Sabbath - Heaven and Hell
ooohhh ge mig

Diary of a Madman

omg, har jag följt strömmen och skaffat mig en blogg?! tydligen. nice. får väl komma igång att skriva något intressant och häftigt då. som vad jag gjort idag, städat min garderob! puh, tog två½ timma att få ordning på skiten, och nu har jag bara resten av lägenheten kvar! yes! dags att börja vara produktiv igen.

måste flika in att disturbeds nya album är mycket bra, download it now.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0