=)

blir så glad när jag läser kommentarerna från mitt förra inlägg! ni är underbara änglar allihopa och ni ska veta att jag finns här för er som ni finns där för mig! massa kramar och kärlek till er! bästa arbetskompisarna någonsin!

sitter på jobbet nu och vet inte hur länge jag ska jobba. får se när maria svensson kommer tillbaka! vi är en kort idag så det är lite tråkigt men vi fixar det ju ändå! vilket är ganska dumt. vi borde skrika rakt ut när vi får jobba såhär! och lösa allt själva. JÄVLA GRUMS KOMMUN!

ja Anna jag tycker att lite myskväll den 5:e passar superbra för då är christian på julbord! perfa :)

idag ska ringa till min farfar för han är på sjukhus och är lite lessen för att han inte kan komma hem just nu. men snart så babbars :)

sen ska jag hem till mamma och äta torsk i äggsås, mmmmm... godaste maten som finns! sen måste jag handla och egentligen träna men de kan jag inte för jag har svinont i halsen :O jag tror att milla har smittat mig genom hennes blogg! tror jag får sluta läsa den om den smittas så ;)

det kliar i mig också för jag har inte lyssnat på musik på ett tag. så sen ska jag sätta på musik och lägga mig och läsa ut den tredje stieg larsson boken "Luftslottet som sprängdes". sen ska jag börja på nån ny bra :)

Danzig - Mother - annika ;)

tvivel

så jäkla osäker just nu. är det meningen att jag inte ska va det? känns som jag trippar på tå runt dig bara för att inte göra fel. men gör det någon skillnad vad jag gör? har det någon betydelse? jag behöver bekräftelse. för fortsätter det så här så kommer jag gå sönder.

orkar inte ens prata med nån om det för att jag skäms över det. jag skäms över att det är dåligt. så ska det ju inte vara.. men ena stunden så känns allt bra, andra stunden känns allt skit. jobbigt

men nu till gladare grejer :)
idag ska jag till stan med limpan, blir gött de. sen ikväll kommer frida fräs och vi ska bowla! ska bli skitkul.

ullared närmar sig också, mammsen kanske följer med också! blir nog bra isf annars får vi jaga vidare en bil!

nej usch gick inget bra med glada inlägg idag.

take a ride on the flying spoon

do do doo, lookin' out my backdoor.

endorfiner endorfiner

idag är jag glad och pigg, även fast klockan närmar sig två. är så glad över mitt jobb. trivs så jäkla bra med alla där! kan bara gå dit tidigare än jag börjar och bara sitta å töla. känns bra att alla kan snacka med alla trots att det är sån åldersskillnad. och sen att man kan skoja med (endel) av pensionärerna. så jäkla kul att få dom att le eller skratta! på järpegatan, demensavdelningen, kunde man ju knappt prata med de boende och det blev nästan ensamt.. de roligaste ggrna var när man jobbade med milla, då kunde de bli kul att gå till jobbet! annars hade jag hellre stannat hemma. nu ser jag fram emot att jobba! känns så jävla kul. tack för att ni får mig att trivas så!

är lite partysugen men det blire inget med denna helgen. för nu ska jag jobba både lördag och söndag. money to me.

MALIN, om du läser detta, kom ihåg att ringa maggan åt mig :)

måste börja använda mina glajjor mer också. får spänningshuvudvärk jämt nu. tråkigt att jag ser ut som en biblotikarie bara...

nej om man skulle lägga sig tro. imorrn ska jag va med min sambo hela dagen! ska bli roligt om vi orkar rava oss ur sängen också förståss. tänkte göra torsk i äggsås imorrn. eller köttfärssoppa. har inte bestämt mig än. lutar åt torken, så jävla gott. sen ska jag nog baka nånting gott. kul kul



W.A.S.P - sleeping (in the fire)
Lady Gaga - pokerface

wednesday night

skööööönt. sitter i soffan i badrock och myser, nyduschad och fräsch.

har jobbat dagen sen i söndags så imorrn ska det bli gött med sovmorgon. dessutom har christian veckovila torsdag och fredag! mycket kul :) vi funderar på att åka in och bowla imorrn, men vi får väl se. ska ju jobba imorrn kväll så är väl inte hemma förrän halv nio. men men! jag måste tvätta också... jobbigt... får se om svärmor ringer snart och berättar om det fanns några tvättider i hennes tvättstuga imorrn. kanske får gå up klockan sju ändå :( så är det!

vill inte lägga mig än, har lust att se film men christian ville inte. dum..

jag har blivit så känslig. herregud. satt och snegla lite på "sjukhuset" förut när det var en tjej som födde barn. när hon va klar och ungen fick lägga sig på hennes bröst så började jag gråta! inte klokt.
kan väl bero på att jag är liiiiite avundsjuk på tessan och anna som går med magarna i vädret. eller ja så stora är dom inte men.. inte för att jag vill ha barn nu men.. lite mysigt är det :) nej usch nu får jag ge mig..

börjar verkligen se fram emot Ullared nu! synd att inte Gaby kunde följa med men ;/ vi får försöka överleva utan henne! får försöka lösa det med takboxen också.. det ordnar sig. limpans brorsas tjej hade vart där i lördags, då var det en kilometer kö in! herregud tur vi åker på en måndag.

känns jobbigt att jobba helgen också nu :S känns som jag missar massa.. men det gör jag egentligen inte.. jobbigt att jobba hela veckan överhuvudtaget, har verkligeninte ork med kompisar då.. men jag är glad att jag har ett jobb att gå till iaf :)

Jag fick en hallongurka också!!!! av Anna! TACK så jättemycket! du är en ängel :)

kanske kommer en bild om jag orkar lägga in ;)


ozzy osbourne & lita ford - close my eyes forever
ebba grön - die mauer


glömde visst

förresten, GRATTIS ANNA :) bra jobbat! hihi

pokerface

innebär två saker.

första saken är; det är en bra partylåt av Lady Gaga. herregud, sandra å micka har smittat mig!
andra saken är: att det finns en liten chans att det blir poker i helgen! och vem vinner om inte jag?


sitter hemma i soffan och tycker lite synd om mig, känner mig lite förkyld och seg i huvudet och fick säga nej till jobb imorse pga detta! har kollat 6 (!) avsnitt av one tree hill idag! och käkat våfflor :) mums

imorse var jag och mamma och körde lite agility med chili på brukshundklubben! jag och malin var iväg i tisdags också. han var skitduktig och gjorde alla hindren tills vi kom till vippbrädan. efter den gick han inte upp på nåt av ramphindren. dessutom tröttnar han så fort! men det blir väl bättre :) är väldigt stolt över han iaf! min lilla bäbis... får såna känslor ibland att jag saknar honom så de värker. men då åker jag hem och busar lite me han så blir ja glad igen. han är det bästa som hänt på hur länge som helst, finns ingen jycke i hela världen som jag skulle byta mot han. inte ens lassie! :O alla roliga saker han har för sig, alla trix han kan.. haha får tårar i ögona bara å tänka på han! blödig värre men endel förstår inte att man kan känna så här för en hund. jag förstår inte hur man kan göra nåt elakt och grymt mot en varelse som är så beronde av oss människor. människans bästa vän.

är å glad ockå för jag har fått tillbaka min Malin. känns som allt är precis som när vi satt i mitt rum nere i källaren och lyssnade på ozzy och nördade oss framför datorn i sju timmar i sträck. det är riktig vänskap de.

i helgen kmmer frda hem ockå, ska bi kul för jag har saknat henne. är mycket glad för henne och karl :) vi ska fira mig för jag har ju tydligen fyllt 20 i veckan. konstigt hur fort tiden går.

har också kommit på att krogen är måttligt kul men hemmafester eller bara sitta å töla i en soffa är världens roligaste sysselsättning, mer hemmafester röstar jag på!

nej om man skulle sätta igång och steka lite fläskkotletter, mumma. med lite potatisklyftor till aksnke? tur att jag inte har någon riddar(blabla) bearnaisesås hemma.. god är den men fetthalten är nog mer än nyttig...


King of Leon - sex on fire
Nirvana - where did you sleep last night
Iron maiden - Phantom of the opera
Metallica - last caress/green hell

heaven and hell

vet inte om jag ska vara arg eller lessen. känns som jag är bägge två. usch. usch usch usch. varför ska de hållas på såhär? jag fattar inte.. kanske eftersom jag inte är sån..

jaja..

idag är det tydligen maskerad som gäller på hotellet, med alla gamlingar! herregud.. vet inte om jag ska va pudelrockare eller nåt.. låter väl lite fränt? micka ska va sjuksyrra hon!

har förresten varit i sthlm tors-fre och shoppat loss! ni vill inte ens veta vad slutsumman hamnade på.. ujuj tur att mamma betalar ;) haha.. det var min 20-års present till mig från mam å pap! super bra! fick va med en personal shopper som valde ut massa kläder och roligt åt mig så jag fick mannekänga ;) köpte grejer där som jag aldrig skulle gjort annars! så de va kul :) sen shoppade vi själva nästa dag bara jag mamma å syrran. kul med lite tjejresa. på hotellet på torsdagskvällen skulle vi ta oss en varsin cider å vin. men jag och syrran somna typ efter halva cidern.. så de va ju inte så lyckat! men ddet var en lyckad resa ändå :P mycket kul!

gäller jobbmänniskorna;
vill ni med till ullared kan ni skicka en ansökan hit så kommer den behandlas inom 2 dagar. ni får sedan svar så fort vi kan. nejda de e bara ni säger till om ni vill med :) ju fler ju roligare! eller?

Trivium - Of prometheus and the crucifix

RSS 2.0