scared then relieved

har precis bytt min piercing! gud va skönt det var måste jag säga. var lite rädd först att jag inte skulle få i den igen men gick ju lika lätt som en plätt. känns mycket mindre i munnen + att jag kan peta tänderna utan att den stöter i så mycket!
S K Ö N T !
jag kan fortfarande greja men inte så mycket. gud vilken relief!!

dagen kan sammanfattas i jobb och inget mer typ. har fixat så jag är ledig på ac/dc konserten iat och det känns bra som bara den. nu kollar jag "Berg flyttar in" och njuter av min lediga kväll. helt själv. med lite daimglass.

livet är gött, tungan är skön

produktiv

idag har jag vart igång hela dagen! vaknade imorse vid sju av klockan och spratt upp och slängde i ett par tvättar ( eller ja, spratt och spratt.. segade..) sen ringde klockan igen vid åtta men då gick det inte lika lätt.. stängde mina bruna igen och vaknade klockan tio i nio av att mamsen ringde och berättade att hon fått magsjuka!! stackaren..

så jag gick upp, käkade, gick till tvättstöga igen och hängde lite tvätt å slängde i nytt och sen tog jag brumbrumbilen till mamma och hämtade en kissnödig Chili :) vi begav oss ner till grönberg, fotbollsplanerna (chilis favoritställe) han älskar att få springa av sig där! kastar lite boll och busar, det bästa han vet. där nere var det varmt som i en bunker! så när vi skulle åka hem igen la sig chili i ett dike och geggade ner sig rikitgt medans han svalkade sig.. kul för min bil de.. därför åkte vi ner till lassehall och badade! inte jag då, men chili.. så skönt så :) han såg så glad ut... min älskade vän.. det bästa som finns är han!

sen åkte vi hem och hoppade på mamma i sängen (iaf chili, den busen) och jag smög mig illakvickt ut därifrån. ingen magsjuka för mig, tack! tillbaka till tvättstugan för att hänga ännu mer tvätt..

sen en dusch och in till stan för att träffa Gaby och Nico på en fika :) shoppade lite också såklart. jag som inte har några pengar.. SMART! men de va trevligt :) åkte sedan ut en sväng till Skoghall och skvallrade lite med Frida som var hemma hela veckan! mycket kul, och dit blir det nog på lördag också ;)

men där hann jag inte vara länge för var ju tvungen hem och träna fotboll! äntligen på gräs också! kul kul kul.. fast har ändå en känsla av att det är många som inte vill längre.. tråkigt!

och nu sitter jag här, helt slut i soffan, och väntar på min sambo som är kvar i skoghall.. ska iaf hoppa i duschen nu och de ska bli jävligt gött! imorrn jobbar jag kvällen.. bra med pengar.. nästa vecka fick jag en onödig bokning.. ett pass på 2½ h! stor ideé... jaja..

tog ni er igenom detta var ni inte dåliga!

ha en bra kväll mina vänner

aoch

kollar på greys anatomy nu, gamla avsnitt. avsnittet när Denny dör. aj aj aj i mitt hjärta.. varför plågar jag mig så?

idag ska jag snart sätta på musik och diska och plocka lite. sen ska jag och malin träna. hade tänkt ta en helveckas träning denna vecka men jobb satte stopp för det! jag och milla skulle ha boxats på fredag men då blev jag bokad för jobb.. well well!

inte mycket att säga idag!

nytt avsnitt av G.A ikväll, slipper jag kolla på gamla. usch att man kan leva sig in i ett TVprogram så! det programmet jag såg idag var det hemskaste jag sett, fyfaan..

nog om detta :)

7 days...

...kvar till lön. tycker att jag hat varit duktig och inte köpt kläder denna månad men ändå är pengarna slut snart! gah. när lönen kommer ska jag egentligen köpa en ny plattång och beställa från forever21.com med syrran. grattis säger jag, som jobbade skitdåligt i mars! "mamma finns det mat hos er idag?" så lär det låta..

borde börja veckohandla, lär bli billigare. och så måste jag äta ur frysen! det ska jag börja med imorrn. och inte köpa onödiga grejer. låta christian gå på systemet, hehe.. äh, man lever bara en gång och när man väl är ung ska man slippa leva som en nunna! jag spenderar min lön medans vi bor billigt, lär bli sämre ställt om vi flyttar!

någon som vill anställa en trevlig flicka till ett högavlönat jobb? helst så lite att göra som möjligt för pengarna. hahaha

nej nu blir det (i denna ordning)
  • MAT
  • DUSCH
  • STÄD
  • MIA O KLARA?
  • HÄMTA MALIN
  • SOVA
lovely


BRÅÅÅÅ!

syrran tipsade mig om att alla mia och klara avsnitten från senaste säsongen gick att se på svt play. det har alltså jag avnjutit min morgon med! fan va BRÅ!
Görel är ju för skön..

idag ringde dom och frågade om jag ville jobba ikväll, men nej det ville jag ej.. har planerat massor idag och dessutom skulle de bli tredje kvällen i rad.. ska jobba imorrn på järpegatan våning tre faktist! där har jag inte jobbat på ett år minst, så de ska bli spännande.. 7-14 blev de, ganska så skönt.. ikväll blir det nog box med milla äre planerat, ska bli skönt att röra på fläsket!

å lilla Gaby är sjuk igen, inge kul för henne! hon blir ju aldrig frisk.. :/

nej nu ska jag ringa till malin och få lite dagsfärskt skvaller, mitt alternativ till förmiddagskaffe, haha.

Tack ska du ha, duktig du va, hunden e bra

boys boys boys

hellå eller.

elmia var ju kul! var bara ganska så jobbigt att köra ner till jönköping, vara där i tre timmar och sen köra hem.. vi åkte åtta och var hemma vid sju på kvällen igen :) fina bilar var det öven om jag inte tyckte det var sådär jätteintressant.. men grabbarna och sandra var nöjda med dagen som förresten slutade i värmskog.. lite "konsert" där, och jag var tydligen släkt med gitarristen! poäng till mig!

idag skiner solen och det känns som jag har försummat den hela tiden.. var och handlade nyss och innan dess hade jag slängt in två maskiner tvätt (JA! vi har fått en extra tvättmaskin i tvättstugan! YAY) men när jag skulle hänga den hade jag glömt sätta på vattnet och maskinerna hade inte gått igång.. SLARV! bara för det får jag tvätta imorrn eller på fredag också.. bajs..

idag blir det fisksoppa och sen en tur till fröken zaring på lite greys anatomy kväll. mycket spännande verkar det vara, dom slåss ju i reklamen?! exciting..

tomorrow blir det jobb och så kommer mannen i huset (ettan) hem. har jag förresten sagt att jag vill flytta? helst nu? till ett billigt men inte fallfärdigt hus med trädgård och plats för köksbord? och kanske en garderob som jag kan fylla med mängder av kläder.. GE MIG! nu blire firresoppa

mörrn mörrn!

vad gör då jag uppe i en så tidig timma? har faktist vart vaken en timme redan och duschat och grejat lite för om ytterligare en timme tar vi vårt pick och kanske vårt pack och drar till jönköping! ELMIA-mässan står på kartan och jag fixade ledigt så jag kan köra min bilfrälsta sambo ner till paradise. med oss följer martin, johan och sandra ( som inte är bilintresserad alls, SOM JAG!). ska bli skitkul faktist! det enda jag känner lite smått oro för är att jag ska köra både dit och hem och sov bara fyra timmr inatt.. hmm.. jaja går nog bra, bara inte alla somnar och jag sitter där själv!

nu ska jag dra igång hårblåsen och väcka liv i min sämre hälft!

ELMIA, here we come!

singin in the rain

nu ska musiken på och rensning av lägenheten ska påbörjas! jag räknar med att göra klart skafferiet och badrummet idag. funderar även på att åka in till IKEA och köpa en hylla som christian ska får sätta upp sen. allt för mera ordning i badrummet som ser ut som ett bombnedslag just nu.. har jag nämnt att jag vill flytta?
garderoberna ger jag mig inte på idag, det får vänta tills våren är här på riktigt utan nästan-minusgrader på kvällen!

utanför fönstret? regn regn regn.

skrubby

har vart i stugan idag! hur jävla skönt osm helst var det där. sen har jag och mammsi vart på Ö.B också, hur lyckas vi alltid gå där inne så länge?1½ h blev vi kvar därnne.. den dyraste grejen jag köpte var olivolja som kostade 35 kr. allt gick på 450 spänn. då handlade jag ganska bra eller hur? köpte iaf peeling och ansiktsmasker som jag ska inviga nu! hemmaspa för hela slanten. dom där obligatoriska godispåsarna följde ju med hem också så någon sån kanske man inviger ikväll ;)

nu ska jag vara social med mig själv. sätta på en film sen och mysa ner mig i soffan i min sköna ensamhet! älska ledigt!

ordlista

Känning = lågt blodsocker, relaterat till min diabetes

Nu ska jag boxas med Milla!

Dagens!

jag har tagit lite välförtjänt ledigt nu i tre dagar. hade en hemsk känning som gjorde mig lite skraj igår! usch usch..

gick igår med Jenny på jobbet, alltid lika kul att snacka med henne! :)

solen skiner in genom mitt fönster idag och jag vill gå ut! men vad ska man hitta på? jag tror mamma och pappa skulle upp till stugan sen så jag kanske följer med dit :) går lite med chili kanskeee..

ska ringa till Kim också idag eller imorrn om en promenad som vi skulle ta! blir kul att töla lite med henne, vi hade skitkul ute innan hon blev med bäbismagen och sen försvann kontakten typ. varför detta? illa

christian är inte borta så länge denna veckan heller! kommer hem på onsdag :) kul kul!

nej nu ska jag klä på mig och göra nånting... jag är dålig på detta med blogg..

XOXO

busigt

igår var jag barnvakt åt min lilla kusin Mira! vi hade jättekul, iaf jag ;) ska försöka få in lite roliga bilder som jag tog, hehe.

idag ska jag jobba kvällen, känns verkligen inte som fredag! christian har hunnit va på möte han nu på möran om nåt skattegrejs. tydligen var de inge bra!

idag ska jag få min bil tvättad också, för Peter har lånat den och om han fick låna den en dag till så skulle han tvätta den åt mig! lite tillbaka ska man ju ha.. får se vad mycke bensin som fins kvar av dom 40 l jag hade i när han fick den :P

solen är borta idag :( jäkligt synd, men den kommer väl tillbaka..

nu ska vi göra ett besök på det lokala systembolaget ;) TJIPP

HAHA

april april suckers ;)

spirande

det finns något som spirar inom mig nu. något som växer och frodas och som kommer göra mig lycklig om många månader. vad kan det vara som smittas på centrumgruppen? vad är det jag blivit smittad av?

spirande

det finns något som spirar inom mig nu. något som växer och frodas och som kommer göra mig lycklig om många månader. vad kan det vara som smittas på centrumgruppen? vad är det jag blivit smittad av?

RSS 2.0