Friday night

Här sitter man, ensam, Christian tog sitt pick och pack och åkte ut till Elfströms stuga. vad ska då jag göra? Sandra ska ut och ville ha mig med men vet ej om jag är sugen.. inte på arena iaf! skulle va skönt med en lugn kväll med lite skvaller och grillning typ :D sitter och lyssnar på Trivium iallafall, ett riktigt skönt band! som jag sett live ;) han har en jävla röst iaf..

idag har jag jobbat, har vart i väg och handlat åt alla gamlingar, 19 st. hade vi och handla åt! tog ett bra tag.. men ganska smidigt blev de ;) nu är jag ledig imorrn! sen tillbaka till järpegatan för en gristur där.. 7-16, mindre kul, men ska bli kul att jobba med millan igen! inte sett na på evigheter :)

Jag har äntligen fått min diskmaskin! wiiiiiiiiiee

Trivium - tread the floods
Trivium - anthem
Mötley Crüe - Live wire

All my friends are dead

HEY!

lite Turbonegro nu på eftermiddagen är inte fel. har just smällt i mig massa plättar, mums, mums. jobbat idag till tre, jobbat hela veckan förresten! drygt.. jag har bara en fråga. ska jag äntligen få min diskmaskin idag?

Stefan ringde förut och fråga om jag skullle med på Volbeat på Lördag i Arvika :) å de ville jag! ska bara prata med Christian så ska vi att lösa det här! vore skitkul faktist! idag ska vi betala resan också.. usch pengar hit och dit :P längtar redan till lön..

nu är lägenheten så fin! allt är klart =) hyllor och tavlor och vitrinskåp och matta. mmmm triiiivs.

Poison - Every rose has it's thorns
Aerosmith - Dream on
Volbeat - Soulweeper #2

RSS 2.0