cry a little, die a little...

har spenderat hela dagen med att se på avsnitt av one tree hill. fanns verkligen ingenting annat jag ville göra idag. usch känner mig depp.. känns jobbigt när man bestämt saker med någon och sen blir nobbad typ dan innan. samtidigt som man kollar på en dramaserie :P inte den bästa kombinationen.

därför bränner jag en skiva. det får mig alltid på bättre humör. dessutom ska jag på humorshow ikväll, passar ju ganska bra?

är iaf ledig hela helgen och imorrn kanske det blir utgång.. eller så kanske man blir nobbad på det också? vem vet! haha bitterfitta nu

Gavin DeGraw - I don't want to be -
den ger mig alltid rysningar..
Rufus Wainwright  - Halleluhja - titeln säger allt


japp. see ya

Die hard 2...

..sitter jag och christian och dötittar på nu.. har jobbat ikväll, och imorse också för den delen :P blev en 11timmarsdag idag! men då är jag ju ledig imorrn, mmmm... imorn kväll ska vi på humorshow också! Christians mamma fråga om vi ville med och vi är inte sena på att hänga på! ska bli skoj

lördag vill jag ut, någon som är på? har tänkt mig en rolig förfest och sedan nöjesfabriken, låter inte det bra?

något musiktips idag? hmm en gammal klassiker kanske

Guns n' roses - Aint it fun

och en till favorit

Slipknot - wait and bleed

nej dags för sängen kanske? är inget direkt fan av die hard filmerna :P en film jag inte sett på länge som jag tror jag ska kolla på imorrn är Detroit rock city, en av de bästa filmerna som gjorts enligt mig! men smaken är som baken ;)

det blir nog one tree hill och detroit rock city imorrn, kanske ska gå upp tidigt och börja? kan ju vika tvätt samtidigt..

tål att tänkas på. god natt

hallå höst!

hallå tisdag! jobb innebär denna dag, 7-16.30! sen snabbis hem och sen träning, UTE, BRRRRR...
imorse var det sju grader när jag cyklade till jobbet, fick bli mössa och vantar!

Vi fortsätter i fotbollen med målet att gå obesegrade ur serien, och än så länge går det bra! har två matcher kvar, sen så äre klart! fotbollsfest blir iår iaf! KUL!

har fastnat för Volbeat - Still counting, mycket skön låt! imorgon är jag ledig, ska bli mycket skönt. eller ja. jag måste tvätta :( usch...

jaja, kanske ska jobba lite..

WOHO!

sitter här och är allmänt glad eftersom jag har tre bra nya album att lyssna på! MUMS!

Volbeat - Guitar Gangsters and Cadillac blood
The Offspring - Raise and fall, rage and grace
Metallica - Death Magnetic

idag ska jag hem till mamsen och papsen och käka mat, farmor och farfar kommer också :) min kära farfar..

sen blir det nog stan, får se vart dt bär av. skulle behöva åka till jysk, lidl, öb och maxi. får se vad man hinner med! har öb i stan öppnat än?

i helgen var man hos Malin Hall, en arbetskamrat. det var skitkul måste jag säga, så kul att få se alla utanför jobbet liksom. haha Cissi, du var en stjärna på Roger Pontares "när vindarna viskar mitt namn"! roligaste jag sett på länge.
sen spelade jag match på lördag och då vann vi serien med tre matcher kvar :D nu är målet att gå obesegrade ur serien och det målet ska vi uppnå! så himla bra stämning nu i laget, känns skitbra om alla fortsätter till nästa år.

nej nu ska jag plocka iordning i köket. vill flytta här i från nu! är så trött på detta trånga ställe. jag vill ta med mig Christian å flytta till radhus :D nu nu nu.

The Offspring - Youre gonna go far, kid
Volbeat - Hallelujah Goat

nej nu ska jag ta tag i mitt liv och städa.
over and out

yo hoe!

nu sitter man på jobbet och väntar på att gå hem. har jobbat hela veckan och mer blir det! ska jobba dag för städerskan torsdag fredag så.. men på fredag blir det tjejmys hos Malin på jobbet :) ska bli kul och se alla utan arbetskläder, haha.
usch är trött nu, blir nog ducshen å sen raka vägen i säng tror jag! christian är väl säkert pigg och vill se film eller nåt! de spörs.. känns som en evighet till helgen nu! bah.. har ju iaf lite sovmorgon imorrn, börjar ju kvart i åtta ;)

köpte mig en vinterjacka igår också! en grå, i ull, göörfin :) så nöjd så! har jag det klart iaf...

slänger in ett par låtar också;

Nomy - cocain - härlig låt, som tyvärr jag har spelat sönder ;/
Avenged Sevenfold - Afterlife - bättre live än på albumet faktist, men bra där med :)

JAJA ska sluta tjata nu och cykla hem, over and out!


RSS 2.0