bla bla bla

så mycket har jag att säga typ, men kan väl knåpa ihop nåt då..
lägenheten går framåt, igår byggde vi ihop lite grejer så nu är köket helt klart!
skulle ha vart till gbg idag å gått på IKEA för vi måste ha en grej till våran garderob som inte kommer in före v 34 i karlstad... denna skulle finnas i gbg, men när vi vaknade nu på möran så fanns den inte där heller! jävla skit... jaja vi får bo i kassar tills vi får tag på den jävla grejen då.. hade faktist vart kul att åka till gbg bäckebol eftersom dom har ett shoppingcenter för hem jämt breve ikea.. ajaja..

idag blir det säkert stan ist för att inhandla tvbänk och soffbord och upphängning till tv... och kanske några lackhyllor... listan bara växer...

imorrn ska jag jobba kvällen.. har vart HUR gött som helst att vara ledig och jag tackar mina arbetskamrater som tydligen har haft kris under veckan , för att dom inte har ringt och brutit in semester! det här behövde jag, gud så skönt. nu jobbar jag tis, ons, tors, sen är jag ledig fre, lör sön! haha..

i fredags hade vi lite kräftskiva med gänget, mycket trevligt!! var inte hemma förrän fem så de va mycke lyckat..
på lördagen blev et ist skruvstadsparken, en succe som vanligt! nästa helg blir de nog som roligast för då är det poptimisterna! bra musik för ovanlighetens skull, torgny melins och lars kristers är ju inte direkt bra...

nu ska jag käka frulle och duscha så ska vi se om herrn i huset har tänkt sig vakna, som förövrigt har en veckas semester till.. fusk!

cya!

RSS 2.0