Bandit rock

har jag äntligen återupptäckt nu när jag har haft musiktorka, hittade ett bra band direkt! "Hinder", lite som nickleback, lite svängigt loverock typ..

nu var det en dålig låt..

Bandit är en radiokanal som bara spelar rock, och dom har en webbradio så man kan sitta vart som helst och lyssna bara man har en dator. gött gött

nu vet inte jag hur man får in en youtubefilm här på bloggen men länka till en ska jag väl försöka :)
denna får jag tårar i ögonen när jag ser för "En värsting till syster 2" var verkligen min absoluta favoritfilm när jag var liten och jag skulle inte missa den om den gick på TV nu heller, så jävla bra och massa glada budskap, som att du ska leva det liv du vill själv och inte låta andra göra dina val. yes

-----------> http://www.youtube.com/watch?v=SLY7yI1xV-M

man kanske ska klä på sig? är ledig idag till klockan fyra, då blir det skidskola. hörde för länge sen att vi skulle ut och fira en kompis idag också men hon har inte hört av sig. vad betyder det? att det blir lugnt ikväll kanske? inte mig emot :)

nu ska jag lyssna på "Hinder"s album, hihi

Kommentarer
Postat av: Milla

ja. jag ser mycket fram emot sommaren. då kommer jag förmodligen att ha jobb. men jag är inne i en sån period att jag inte kan låta bli att tänka: vad händer sen? i höst? när mörkret kommer smygande igen. bläh. skitsamma. jag är inne i en svacka bara. det går väl över hoppas jag.

2009-02-06 @ 13:20:12
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: sofy

åh, dendär kollade jag med häromdagen på youtube, så jävla bra är den :D

2009-02-06 @ 17:18:50
URL: http://sssofy.blogg.se/
Postat av: Ananas

Nu var du allt rolig din lilla filur ;)

2009-02-06 @ 19:39:16
URL: http://ananas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0