ice ice baby

som ni kanske har märkt är jag inte så aktiv här längre och det beror på att jag har bättre saker för mig ;) hehe.. nej men orkar inte ha någon press på mig att berätta för min dag utan ni finner mig på mobilen om det är något ni vill veta! kanske fortsätter nån annan gång eller så rinner det ut i sanden. only time can tell. HA DE GÖTT! peace and love

Kommentarer
Postat av: Milla

Du får googla honom vettja! ;)Jo, det är väl så. Men det kan vara svårt att se det när man befinner sig mitt uppe i det jobbig bara. Måste nog få lite distans till det hela tror jag. Tack för dina fina och peppande ord, gumman. :)Kommer ALDRIG klara de 5 kilometrarna kan jag säga! Fy fan. Jag hade faktiskt funderingar på att gå dit imorgon, Har dock inte bokat npg maskin än. VIlken tid tänkte du dra dit? Kram.

2009-05-06 @ 22:41:28
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Milla

Nä, jag har ingen lust att gå till badhuset idag ändå känner jag. Ska nog försöka mig på någon form av hemmaträning istället om jag orkar.Du fick sms från Jennie förut om nummerlapparna va? Iaf hade hon hämtat ut allihop.Ah, okej. då vet jag att du inte kan boxas på fredag. Vi hör och ses! Puss.

2009-05-07 @ 12:28:02
URL: http://millablom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0