hej

angående helgen. den 3:e oktober tänkte jag att ni, mina kära workpal's, ska få komma hem till mig på lite kalajs! få se nya plejset å bara töla å skratta lite.. Christian är utslängd så möjligheterna ligger i våra händer! någon som är intresserad? lämna en kommentar så fixar jag ihop nånting! kom gärna med ideer också om vi ska gå vidare och göra nånting efter vi vart hos mig, eller om ni har några roliga spel som kan spelas eller så, bara så att vi blir underhållna hela kvällen! bowling? utgång?

Hoppas alla som vill kan komma!

PEACE

missed me?

slänger in några ord här då! har äntligen fått internet nu i nya lyan.

stormtrivs verkligen här, fy fan va skönt att bo större! lätt att hålla ordning och tyst och skönt i huset. inga grinkärringar som klagar över allt och alla! hitta bättre saker att göra liksom..

har fåt ett vik på centrum/landsbygd också, mycket skönt! går på samma rad som Gabs och det är ju inga fel att se den jäntan jämt när man jobbar ;) sämre saker finns ju absoult i världen!

nåt roligt ska jag försöka fixa ihop också för mina kära arbetskamrater.. så dom får se mitt nya fina plejs :) något som låter intressant? lite wiispel och skitprat? och kanske något roligt spel eller utgång efter det?

har min lilla vovsing här nu på besök.. och risken finns att jag får hämta christian i säffle.. vilket jag inte vill! men hem vill jag ha han... ska jobba 7.20-15.20 imorrn också så jag behöver min skönhetssömn ;)

jaha jaha det var då det jag hade att säga typ.. har ont i mina tånaglar som antagligen kommer att ramla bort.. fräscht va? fotboll är inte bra.. men vann gjorde vi! så de va värt att ta ledigt för :)

nu ska chili få kisssa natta ;)

RSS 2.0