bla bla bla

så mycket har jag att säga typ, men kan väl knåpa ihop nåt då..
lägenheten går framåt, igår byggde vi ihop lite grejer så nu är köket helt klart!
skulle ha vart till gbg idag å gått på IKEA för vi måste ha en grej till våran garderob som inte kommer in före v 34 i karlstad... denna skulle finnas i gbg, men när vi vaknade nu på möran så fanns den inte där heller! jävla skit... jaja vi får bo i kassar tills vi får tag på den jävla grejen då.. hade faktist vart kul att åka till gbg bäckebol eftersom dom har ett shoppingcenter för hem jämt breve ikea.. ajaja..

idag blir det säkert stan ist för att inhandla tvbänk och soffbord och upphängning till tv... och kanske några lackhyllor... listan bara växer...

imorrn ska jag jobba kvällen.. har vart HUR gött som helst att vara ledig och jag tackar mina arbetskamrater som tydligen har haft kris under veckan , för att dom inte har ringt och brutit in semester! det här behövde jag, gud så skönt. nu jobbar jag tis, ons, tors, sen är jag ledig fre, lör sön! haha..

i fredags hade vi lite kräftskiva med gänget, mycket trevligt!! var inte hemma förrän fem så de va mycke lyckat..
på lördagen blev et ist skruvstadsparken, en succe som vanligt! nästa helg blir de nog som roligast för då är det poptimisterna! bra musik för ovanlighetens skull, torgny melins och lars kristers är ju inte direkt bra...

nu ska jag käka frulle och duscha så ska vi se om herrn i huset har tänkt sig vakna, som förövrigt har en veckas semester till.. fusk!

cya!

Kommentarer
Postat av: Ananas

Ajajaj! Malin verkar inte ha läst vad du skrev om Torgny Melins =)

2009-08-03 @ 22:57:12
URL: http://ananas.blogg..se
Postat av: Annika A

Hehe, har torka just nu....

Syns i möra :D

2009-08-04 @ 22:09:50
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Ananas

Jovars, det knallar på. Linus växer och har hamnat i trotsåldern. Vägrar att amma och har fått två tandebissar. Han har svårt att somna på kvällarna trots att han är jättetrött. Så här är det fullt upp. Tur i alla fall att han inte är morgonpigg utan kan somna om tidigt på morgonen när han vaknar för lite mat =)



Måste ses snart tycker jag. =) Hoppas ni har det bra på jobbet och att lägenheten blir som ni vill. Måste ju komma och titta, så nyfiken på det svarta vardagsrummet var det va?



Nu blir det sussa! Nattis!!

2009-08-04 @ 22:18:45
URL: http://ananas.blogg..se
Postat av: Jenny

Hej hej!

Du/ni får hälsa på när ni vill.. Eller så får jag rava mig till lokalen nån dag när ni "roliga" jobbar =P



Kramkram

2009-08-13 @ 10:08:41
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Milla

Nu måste du lägga ut bilder på plejset! :) Saknar dig förövrigt. Puss.

2009-08-17 @ 21:39:59
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: DiddoLinno

Har du lust att rösta på mig i veckans blogg hos Jessica (http://designbyjessica.blogg.se/category/veckansblogg.html) tryck på länken så kommer du direkt dit.



Jag är nummer 9. http://diddolinno.blogg.se/ hade varit jätte gulligt om du kunde rösta på MIG. Man kan rösta tre gånger! Skicka TRE inlägg snälla



2009-08-17 @ 22:39:08
URL: http://diddolinno.blogg.se/
Postat av: Milla

Haha. Inte helt omöjligt. För dig med? ;)

2009-08-24 @ 21:12:05
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Milla

Det är verkligen dags för boxning snart! Kanske på måndag om min näsa är lugn. Har varit tillochfrån-förkyld hur länge som helst nu och vill helst känna mig helt frisk innan. :)Jag har dock inte tränat en enda gång sen vi var där i början av sommaren så min kondis är helt åt helvete. Men det får du ta. :P



Jag kommer jättegärna över på en kopp te snart. Bara att du hör av dig när det passar för jag jobbar ju typ inget nu. Pusspuss!

2009-08-27 @ 19:32:55
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Milla

Haha. Tack. :) :P Fast jag vet inte om jag är så duktig egentligen utan mer stönig och envis. Vill bli klar så fort som möjligt ju! :) Men lite peppande ord är ju aldrig fek, så tack tack.



Kommer du imorgon eller hoppar du det?

Puss.

2009-09-04 @ 12:32:32
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Malin

Vad tråkigt att du blivit förkyld! Hoppas du piggnar till snart, och visst gör lite skogsluft gott för kropp och själ!! Tycker det låter jättebra med lkite fest!!! :) Krya på dig nu, så ses vi snart! Kramiz m

2009-09-07 @ 21:14:34
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Milla

Nej, den har inte kommit. Det är det som är det konstiga.

Hade jättegärna träffats imorgon och bara myst, men jag jobbar kväll så jag kan inte tyvärr. Typiskt va? Men gärna en annan dag. Snart. Tack, för omtanken vännen. Puss.

2009-09-09 @ 17:15:17
URL: http://millablom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0