svårt

pengarna på mitt konto börjar sina nu. det är dyrt med färg och tapeter! nu får den 27:e komma fort :)

letar runt efter matbord nu, och jag tror att jag hittat det jag vill ha, hihi. först lutade det åt ikeamöbler. ett bord i brunsvart med utdragsskiva med brunsvarta stolar med vit tygsits. men nu har jag hittat ett snyggare!



Det känns verkligen rätt med detta bord!! det kostar 4298:- på EM möbler. ikeamöblerna skulle ha gått på 2600. men eftersom vi ska dela på bordet så kommer de ju inte bli så mycke :) 2150 spänn var.. men de lutar åt detta bordet faktist...

christian ligger och sussar än han, latmasken! ska väcka han snart.. ska iväg och jobba kvällen jag, undrar vem jag jobbar med :) krångligt när man hoppar mellan scheman! nu går jag för Annica O. har vart så van nu att alltid Cissi är där när jag kommer men nu blir de inte så! undrar vem det lir ist.. sist när jag gick för Furuström var det Marie som var där jämt, och nu har jag knappt sett henne på hela sommaren! och nu är hon på semester. japp japp, men Gaby är tillbaka iaf och det gör mig glad :) endel andra har jag ju blandade känslor om... jaja.. nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag rensa 10 liter jordgubbar! vad skulle jag ha så många för... ni som jobbar ikväll kan räkna med att få jordgubbar ;)

ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Annika A

Och i morgon kommer jag!!! =D

2009-07-07 @ 14:25:52
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Ananas

Nice matmöbel =)

2009-07-07 @ 23:08:09
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Milla

Snygg matgrupp. Väldigt snygg! :) Hur går det med lägenheten, är den klar? Vore kul att få se lite bilder på den. :) Hoppas vi ses snart. Puss.

2009-07-07 @ 23:50:50
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Milla

Jaså ni har "hyrt en kille" för att tapetsera? ;) Smart! Vi har dock inte råd med det så vi hoppas på det bästa. Vecka 30 skulle kunna funka för mig. Ledig måndag OCH tisdag (ta i trä) och sedan var det ett par dagar jag slutade två tror jag. :) Ska bli spännande med era "Efter-bilder"! Puss.

2009-07-10 @ 12:22:49
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hallå Hallå =)

Riktigt snygg matmöbel, tycker oxå du får slänga ut lite kort på bloggen så man får se lite före och efter bilder =).

Allt bra annars, du jobbar inte ihjäl dig va?



Kram kram

2009-07-10 @ 13:17:29
URL: http://jennydepp.blogg.se/
Postat av: Malin

Supersnyggt!! Rätt val tror jag! Kramiz M

2009-07-13 @ 22:06:28
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0