tell your children not to walk my way

MOTHER

nu idag har jag kollat på desperate housewives och greys anatomy som jag missade förra veckan. så nu är jag redo för nya avsnitt >=) nu tänkte jag diska och göra falukorv med stuvade makaroner, mums... falukorv är det bästa som finns, nästan.

klockan två ska jag vara hos tandläkaren. sen blir det städa för hela slanten! tänkte åka hem till mamma och hämta lite tomtar och sånt.

jag har blivit riktigt duktig på att blogga nu känner jag :) det är kul banne mig!

läste blondinbellas blogg häromdan och såg att hon blivit fotad av staffan på pixation. lite kul för han är ju härifrån grums, och så har han diabetes som jag, haha. gick på jättesten samt6idigt som han och han var verkligen skolans pajas. haha.. kul att nån lyckas iaf! han borde va med i Grums kommuns julkalender :P

greys anatomy är så jävla bra. det är svårt att inte ladda ner alla avsnitt som finns och kolla på i sträck! men då missar ja ju onsdagskvällarna at the zaringhouse, och de går ju inte. kul det där, kvittar om mick ellr sofia är hemma, ma kan bara gå in ändå å ta sig en smörgås å sitta å töla med pappa å mamma zaring/stolpe. hur kul? peter är ju min tränare också, riktigt najs :)

gud de blev längre än jkag trodde.. dags att sätta igång!

System of a down - violent pornografy

Kommentarer
Postat av: Milla

du bara är det! det är sånt som man måste säga ibland. :) ja, du bloggar flitigt måste jag säga. keep up the good work. haha! läser du blondinbellas blogg? :P

2008-12-09 @ 19:26:07
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: Milla

HÅNAR du henne? va?! hon är ju ba sååå cool! ;) kalas tycker jag låter som en alldeles ypperlig idé faktiskt. jobbar hela långa helgen. :/ men vi får försöka dra ihop nåt snart. en liten tjejkväll med lite skitsnack och vin/öl kanske? :)

2008-12-09 @ 23:12:51
URL: http://millablom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0