heartshaped box

lite nirvana nu på morgonkvisten. inga fel.

tänkte slänga mig in i duschen innan malin kommer och hämtar mig så de blir gymmet :P duscha innan man tränar är väl nte så bra, men så här ofräsch kan man inte visa sig ute! sen bär det av in till stan och köpa födelsedagspresent till mick som fyller hela 18 imorrn ;) mycken gratualtioner.

har hört ryktas om att det kanske blir lite fest ikväll också om man ha tur. synd att inte limpan är hemma bara.

har förresten kpt biljetter till Metallica nu också! blev sittplats den här gången, ska bli så jävla skönt att inte stå i kö! lite törrt är det men, kommer nog fler tillfällen att ha ståplats. hade ändå inte fått några såna biljetter för dom såldes slut på 10 min :)  jaja.. kanske dags att ladda ner ac/dc:s nya också, har fått höra att jag är en hårdrocksbesvikelse för en person eftersom jag inte lyssnat än! jobbigt att va alla till lags, men men :)

dessutom har jag en liten roadtrip inplanerad! den 1:e december åker jag och vissa utvalda stjärnor från jobbet till Ullared! ska bli superkul! då blir det hårdrock i stereon när jag kör, det är en sak som är säker! men men, vi får väl ta med lite Ted Gärdestad till Anna också så hon inte blir ledsen.. BUU vi får fösöka dra ihop en bil till bara så alla som vill (och får) får följa med :) ser fram emot de iaf!

blir väl träna nu iaf, sen kanske träna ikväll? om det inte blir fest förståss! inte lätt, inte lätt..

sen blir man ju gammal på måndag.. usch.. vet inte om jag vill. jora kanske. ska stå i kö till systemet innan de öppnar iaf! hehe nerå.

tråkigt att christian jobbar så förbannat mycke nu. vill på bio eller käka ja, mysa lite. idag har vi förresten 2 år och 9 månader. wiho! haha mycket att fira...

är lite göbbig idag med mina musiktips.

Nationalteatern - Men bara om min älskade väntar - skön raspig röst, totta
Gary Moore & Phil Lynott - Parisienne walkways - vilket jäva intro

äh vafan drar till med en Nirvana till;

Nirvana - In bloom


jappjapp, over and out.


hallongurka

varför fick inte jag någon gelehallongurka när jag flyttade hemifrån?

är så trött på att städa att jag tror jag anställer en piga. nejdå inte riktigt så men, är jobbigt när man börjar städa på kvällen när man kommer hem. sen kanske christian ska laga mat och äta åså vips äre stökigt igen! ska de va så svårt att hålla de fint? är ju så gött när det är rent och skurat..

imorrn ska jag handla med jobbet, den här gången helst utan problem! och utan surkärringar som bara klagar.. känn dig utpekad annica o! nej bara skojar :D:D:D:D:D förlåt

har idag vart på ögonbottensfotografering vilket går ut på att man får ögondroppar som utvidgar pupillen och sen tar de kort inuti ögat. låter farligare än det är men.. enda jobbiga är att man blir så ljuskänslig efter, och att man ser suddigt på nära håll. tack steffie för att du körde mig förresten ;)

ska me han imorrn å titta när han gör en lotusblomma på insidan överarm. aj aj aj med andra ord.

har inte mycket mer att säga.

och inga musiktips idag! skam!

I'm never naked...

Im tattoed.

det är nåt jag skulle vilja säga iaf. haha. verkar ha hittat vad jag vill ha nu iaf, efter ett par års letande. viktigt att det bli rätt, när man ska ha de på sig resten av livet! ska med Stefan på fredag och kolla in när han gaddar sig, lutar mot att jag beställer tid medans jag är där! har massa bilder som ska visas så får vi se vad dom säger ! spännande

idag ser planering ut såhär: duscha, städa, laga mat, jobba, sova. typ iaf, finns ju inget att göra.

syrran skulle fixa biljetter till AC/DC igår också. gick ju inte så bra! hon satt på internet och försökte få tag i dom men icke nej. hon lyssnar inte på mig, biljettexperten, om att åka in till scala och stå i kö där och garanterat få biljetter! nej gud nej lyssna aldrig på din kloka syster. u får hon köpa dyyyyra biljetter på blocket. så kan det gå! kanske ska åka dit jag med, vore ju kul att se dom, även fast jag inte är ett större fan av Brian Johnson, utan gillar Bon Scott mer. men men :)


har laddat ner ett nytt GuitarHero också, som jag vill att mannen i huset ska bränna ut, men det kopplar inte riktigt verkar det som. han drog förresten ut för att kolla hockey, boooring!

väntar på snön. VART ÄR DEN?

Iron maiden - Prowler
- Grrr vilken låt!
Iron maiden - The Clansman [Live in RockinRio] - finner inga ord.

It aint over til' the fat lady sings

fotboll ikväll! men vart ska man se det? har inte TV8!

blev en drickakväll i måndags iaf och de va skitkul! jag och mick regerar klädpokern. så de ska va!

har inte mycket att säga idag. är lite besviken på en del folk runtomkring mig.

har go träningsvärk i armarna efter boxning med Gaby igår, va faktiskt skitkul!

nej ta tag i mitt liv och leta folk med kanal 8.

Imperiet - Var är vargen

counting all the assholes in the room

Im definitly not alone.

G'Day!
solen skiner idag, känns skönt! skulle va gött med en promenad men vem ska följa med? åka hem å hhämta hunnskrälle kanske? :)
halv fem bär dt av till ikea med malin, ska inhandla massa ljusgrejer så jag har när mina beställda doftljus kommer! mums.. malin ska köpa en bäddsoffa till sin nya lägenhet, sen blir det säkert massa annat roligt! man kan aldrig gå tomhänt från ikea >=) kanske blir lite party ikväll också, känns lite farligt, dricka på en måndag. men så är det näa man jobbar helger, man får ta reda på de dar man är ledig!

jag har skickat mejl till en tjej i karlstad som har en tollare och ville ha en promenadkompis! så vi kanske ska ses till helgen och låta våra hundar leka och lära känna varandra! ska bli skitkul! en hane dessutom, då blir nog inte chili lika distraherad som med en tik. spännande!

Nu är fotbollen slut dessutom, vi vann varenda match i hela serien, 18 raka segrar! känns mycket bra, men mycket tråkigt att det är slut. laget är så jäkla bra nu, både på plan och träning. kemin mellan spelarna känns underbar! alla är kompisar känns det som. tråkigt att bryta här, när allt är så bra. men snart drar vinterträningar igång! hoppas upplutningen blir bra på dom med :)

igår hade jag och christian myskväll. det var skitkul, vi härjade och hade kuddkrig och lagade mat och bara trivdes med varandra. kändes skitbra, det är så skönt när man verkligen känner en människa ut och in, man vet precis hur man ska få den andre att skratta. och att få höra det skrattet, gör att det bubblar i magen! jag ler bara av att tänka på de. då mår ja gött!

dessutom va ja på bandy igår! jag älskar att gå på bandy! visst, dom såg lite ringrostiga ut, och det är ju inte lika kul att kolla i en hockeyhall, men ändå! längtar till kylan, med mössa och vantar och varm, spetsad glögg på strandvallen. det är lycka det!

Långt inlägg idag :)



Bon jovi - wanted dead or alive
Thin lizzy - jailbreak
White lion - radar love

RSS 2.0