?

funderar på att pierca tungan? men vet inte riktigt hur jag ska lösa det med maten? Anna, hade inte du en sån? vad kan man äta egentligen? och hur länge ska man undvika viss mat?

Kommentarer
Postat av: Milla

allt som är flytande går ju bra att äta. soppa och yoghurt och sånt. sen har jag hört att isglass är rätt gött att svalka/bedöva tungan med också. :) det är väl typ den första veckan som du får köra lite lugnt med maten. puss.

2009-01-15 @ 11:28:25
URL: http://millablom.blogspot.com
Postat av: sofy

jag vill också pierca tungan! men jag vågar inte!

2009-01-15 @ 14:20:06
URL: http://sssofy.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag har en tungpiercing och visst svullnar det upp ett par dagar, så soppa och andra flytande är att rekomendera iallafall första dagen. Redan andra dagen åt jag "riktig" mat igen. I mellan åt satt jag med isbitar i munnen, så ofta jag kunde, vilket va grymt skönt och gör man det riktigt ofta till en början, så hade iaf jag tur med att tungan inte var svullen allt för länge :) Gör piercingen, tror inte att du kommer ångra dig :D Lycka till om nu så fallet är..

2009-01-15 @ 14:26:26
URL: http://theresemessing.blogg.se/
Postat av: Ananas

Jovisst har jag haft en sån.. :) Det gör absolut inte ont pierca tungan i alla fall.. Jag levde på flytande och isglass de första dagarna. Vänta med att äta spagetti tills du har blivit van piercingen. Man får verkligen panik när spagettin snurrat runt piercingen :) Sen kommer du att dregla också.. Haha.. Känner du för att pierca dig så gör det :) Jag saknar min. Det är nog snart två år sen jag tog ur min :( Kramelikram!!

2009-01-15 @ 19:20:05
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Mikkis

Själva hålet gör inte ont att ta, det är efter. Jag levde på bebismat ett par dagar (jag tycker det är skitgott!). Och efter ca 3 dagar började jag äta riktig mat, men jag la alltid maten i sidan av munnen. Du har kanske ont i ca 2-3 dagar. Men jag tycker det är värt det, helt klart. :)

2009-01-17 @ 14:18:14
URL: http://mixy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0