sunday

soldag? nej du, snödag! eller inte just nu förresten. sitter här i datarummet på jobbet nu och känner att jag inte orkar lyssna mer på schemadiskutering. är ju liksom inget annat än det just nu, och det förstår jag väl också men.. tråkigt och bråkigt.

idag slutar jag tre och sen är jag TRELEDIG. fan va skönt. jag har servicehuset på min hjärna nu efter att ha spenderat tre dagar där uppe. blä.

ska gå hem och hoppa på C sen. han va ute igår och partayade den muppen. hoppas han är dålig, hihi. ska höra me han om vi kan åka in till stan eller nåt, vill verkligen hitta på nåt.. antingen det eller så drar jag med mig malin, hon är nog på.

nej nu ska jag jobba lite, gå och värma lite mat till våra pensionärer!

Later!

Kommentarer
Postat av: sofy

du får komma och spela bingolotto med mig ikväll :D mamma har vunnit en lott på gruvön! ;)

2009-01-18 @ 14:49:33
URL: http://sssofy.blogg.se/
Postat av: Ananas

Ja, det är inte kul att höra diskussionen så fort man jobbar. Man har ju inget att säga till heller.. Och att det blir samma "tjat" Varje gång får ens hjärna att explodera. Men som sagt, man förstår ju dem :) Hoppas du får en trevlig treledighet.. Kramar

2009-01-18 @ 17:13:11
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Annika A

Hej, en ny bloggare här

2009-01-18 @ 18:32:20
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Malin

Sorry!!! Det är ju en stor oro för oss det där, men jag förstår att det är jobbigt! Bra att ni säger till, så ska vi FÖRSÖKA bättra oss! Kramiz M

2009-01-19 @ 20:50:59
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0