edsgatan

idag skiner solen, wiho! och jag känner mig bättre, nästan bra. kan bero på allerginässprayen också :) skönt me grejer som funkar. börjar bli hungrig så nu ska jag nog göra mig lite frukost. malin ligger och nannar i sängen hon som vanligt. har inte sovit ensam på hela veckan, haha. saknar christian riktigt mycke den sista kvällen/dagen varje vecka, kvittar vilka jag är med. usch jäkla YIT

idag kanske det blir en tur till Edsgatan, Karlstad för en prommis med vovven och Stefan. vilket jäkla ställe dom har där, jiises.. fint så :)

på lördag blir det Gaby's place, ska bli mycket trevligt! lite scary med massa nytt folk men det brukar gå bra. käften slutar ju aldrig gå på mig. ibland tycker jag synd om dom på jobbet som måste höra mina historier hela tiden, haha. kommer bli en sån där tant som sitter och ljuger jag när jag blir gammal, ljuger för att historierna man vart med om inte har vart så spännande som man tyckt. haha.. nejrå jag ljuger aldrig (lögn)

nu ska jag fixa mig lite frukost tror jag. vad ska man hitta på för mumsigt?


Kommentarer
Postat av: Malin

haha, du sitter nog där gammal och rynkig, med långt hårsvall och lyssnar på Metallica eller nåt!!! Du behöver inte ljuga,, ingen perosal törs gå in ens, hihi... Skojar! ha en fin dag!

2009-03-19 @ 10:15:38
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Annika A

Menar du att du ljuger på jobbet???

2009-03-19 @ 11:08:28
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Ananas

Om du vill kan du komma förbi på måndag. Tror att BananMalin ska komma då också. Tänkte att det är lika bra att slå ihop allt folk :) Skönt att du känner dig bättre. Hoppas du får kul hos Gaby, hälsa till henne.



Kramar

2009-03-19 @ 15:47:45
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Ananas

Om du vill kan du komma förbi på måndag. BananMalin kommer kanske då. Tänkte att det är lika bra att slå ihop allt folk. =) Skönt att du är bättre. Hoppas du får det skoj hos Gaby, hälsa henne.



Kramar

2009-03-19 @ 15:51:34
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Ananas

Jaha, nu passar det att publicera inlägget. Bahh..

2009-03-19 @ 15:52:36
URL: http://ananas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0